Uitleg en voorwaarden › City of Talent

Uitleg en voorwaarden

Welkom op de online expositieruimte van City of Talent. Dit is de plek waar jij je talent aan anderen kunt tonen en daarnaast exposities van andere talenten kunt bekijken. De stad Groningen bruist van het talent op allerlei gebieden en deze online expositieruimte brengt de veelzijdigheid van Groningen in kaart. Het idee voor deze expositie is afkomstig van Brandfighter Niek van Zon.

Een aantal mensen heeft reeds een expositie geupload. In de expositieruimte kun je meer lezen over hun project, bedrijf of bijvoorbeeld creatieve talenten. De meeste talenten maken gebruik van embedded content zoals YouTube of Flickr om zo hun verhaal/idee te visualiseren. Dit maakt het natuurlijk voor bezoekers extra interessant om de expositie te bezoeken.

Bovendien kunnen exposities geliked worden en daarmee via Facebook ook aan anderen worden getoond. Voor exposanten is dit een extra interessante toepassing waarmee bovendien leuke prijzen gewonnen kunnen worden.

Gebruikersvoorwaarden

Bij de actie van 2016 wint het talent, dat de meeste likes voor zijn online expositie heeft weten te vergaren een week lang een plek in het Groninger Museum. Tevens wint hij/zij een gouden like. De nummer twee wint de zilveren like. De likes worden uitgereikt tijdens De Nacht van Kunst & Wetenschap op zaterdag 4 juni 2016 in de synagoge in de Folkingestraat (rond 19.00 uur). De winnaars mogen maximaal vier mensen meenemen naar deze uitreiking.

Iedereen krijgt van ons de kans om zelf zijn talent te plaatsen waar Groningen hem/ haar de ruimte voor biedt. Deze vorm van ‘user generated content’ gaat uit van vertrouwen. Vele gebruikers van deze website respecteren dat vertrouwen. We gaan ervan uit dat jij dat ook doet.

We reserveren het recht om, door gebruikers (user generated content) gepubliceerd materiaal, te controleren en het naar eigen inzicht en discretie te verwijderen. Een upload is daarom niet direct zichtbaar op de website. De gebruiker moet een aanwijsbare link met Groningen hebben, anders wordt het materiaal niet gepubliceerd. De user generated content mogelijkheden op deze website zijn niet bedoeld voor commerciële doeleinden. Deelnemers zijn 18 jaar of ouder.

De actieperiode in 2016 loopt van maandag 9 mei 2016 12:00 uur tot woensdag 1 juni 2016 12:00 uur. Alleen de stemmen ('likes') uit deze periode worden meegenomen. De winnaars van de publieksprijzen (de twee talenten met de meeste likes op woensdag 1 juni 2016 om 12:00 uur) krijgen de volgende ochtend persoonlijk bericht. Hierbij worden de verdere stappen besproken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Uploads na deze actieperiode dingen niet meer mee naar een prijs, maar worden wel op de site getoond.