Eurosonic Noorderslag › City of Talent

Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag

Van 17 tot en met 20 januari 2018 is Groningen weer de muzikale hoofdstad van Europa, met de 32ste editie van Eurosonic Noorderslag. Eurosonic Noorderslag is hét showcase festival waar muzikaal talent zichzelf presenteert tegenover een internationaal publiek van muziekprofessionals en -liefhebbers. 

Ook zonder kaartje is ESNS de moeite waard, want naast het betaalde festivalprogramma vinden er door de hele stad veel gratis gerelateerde evenementen plaats. Verspreid door de stad vind je bovendien de Rockspots. Deze Rockspots zijn de plaatsen waar ondernemers speciaal voor muziekliefhebbers iets organiseren ter gelegenheid van Eurosonic Noorderslag. Gebruik de gratis kaart om de Rockspots te bezoeken en haal het maximale uit je Eurosonic Noorderslagweekend.

Grunnsonic

Grunnsonic is het voor iedereen gratis toegankelijke showcasefestival van Groningse acts georganiseerd door POPgroningen dat tegelijk en in samenwerking met Eurosonic plaatsvindt.

Woensdag 17 tot en met vrijdag 19 januari 2018 geniet je van live optredens van Groningse talentvolle acts verspreid over de hele stad. De crème de la crème van de Groninger muziekscene zal gaan spelen tijdens Grunnsonic. 

Download hier de plattegrond. 

 

Eurosonic Noorderslag 2017

Eurosonic Noorderslag 2017