Werken Groningen | Uitdagende, innovatieve startups en internationals!

Werken in Groningen

Werken

Zoek je een uitdagende baan? En wil jij van zo dichtbij mogelijk innovaties meemaken? Dat kan bij een supergave startup of een international als Google of IBM. Maar misschien wil je het juist bij een topinstituut of bedrijf? Groningen, City of Talent biedt volop carrièrekansen voor ambitieuze talenten. Afgelopen jaren is de regio uitgegroeid tot dé plek voor professionals op het gebied van Healthy Ageing, ICT, Energy, Sustainablity en innovatie.

Waarom Groningen?

Groningen heeft de voorzieningen van een grote stad en ook alle infrastructuur van een slimme stad. Groningen is een proeftuin voor innovatie, met, het eerste stadsdekkende Internet of Things netwerk van Europa, de eerste smart factories in Nederland en één van de eerste 5G proeftuinen ter wereld. En dankzij de internationale hub verbinding vanuit Groningen Airport Eelde, is de stad makkelijk bereikbaar vanuit de hele wereld, van New York tot Beijing. Het is ook niet voor niets dat bedrijven als Google en IBM zich hier met plezier vestigen.

Ideaal om te werken

Steeds meer mensen ontdekken Groningen als een aantrekkelijke plek om te werken. Dat kan bij de vier Akkoordpartners van City of Talent: De gemeente Groningen, Hanzehogeschool, Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en Rijksuniversiteit Groningen (RUG), maar ook bij de andere bedrijven en werkgevers in de stad en regio. Kijk voor actuele vacatures ook eens op Noorderlink.