Zeg ‘ns eerlijk: reis jij via Eelde of is ‘t tóch Schiphol? › City of Talent

Zeg ‘ns eerlijk: reis jij via Eelde of is ‘t tóch Schiphol?

Zeg ‘ns eerlijk: reis jij via Eelde of is ‘t tóch Schiphol?

Zeg ‘ns eerlijk: reis jij via Eelde of is ‘t tóch Schiphol?

wo, 4 juli 2018

Veel Groningers weten het niet, maar wie via Groninger Airport Eelde reist, is vaak sneller op de plek van bestemming dan vanaf Schiphol. Hoe? Gewoon door een slimme overstap in Kopenhagen, München of Londen. Met de nieuwe, unieke reis-app van Groningen Airport Eelde kun je nu precies zien hóeveel sneller je reist.

Zeg nou zelf: hoe tof is het als je tegen je vrienden in Amsterdam kan zeggen: “Nee, ik reis deze keer via Airport Groningen, dat scheelt me meer dan twee uur”? En dat is vaak niets gelogen, want vliegen via Eelde, betekent met een slimme overstap dat je vaak veel sneller op je bestemming bent dan als je via Schiphol reist. Harm Post, projectontwikkelaar van het GRQ businesspark en ontwikkelaar van de reis-app op de website van de Groningen Internet Courant: “Het automatische om via Schiphol te reizen zit er nog behoorlijk in. Echter met  één ticket en door geboekte koffers zijn 10 bestemmingen in Europa sneller bereikbaar dan via Schiphol. Hoort zegt het voort.”

Op dit moment staan er tien bestemmingen in de app en wie zijn/haar woonplaats invult, ziet precies hoeveel tijdsverschil er is tussen vliegen vanaf Schiphol of vanaf Eelde. De uitbreiding naar 100 wereldwijde bestemmingen is in de maak.