Werkgeluk-symposium in de Mediacentrale › City of Talent

Werkgeluk-symposium in de Mediacentrale

di, 12 september 2017

Donderdag 21 september organiseren de bedrijven Voys, GOED en Verzuimweg een symposium rond het thema ‘Druk met Werkgeluk’ in de Mediacentrale in het Helperpark in Groningen.

Heb je het gevoel dat je collega’s anders moeten gaan werken, maar krijg je jeuk van de uitspraak dat je mensen moet ‘binden en boeien’? En zoek je praktische antwoorden en praktijkcases over werkgeluk, maar dan zonder moeilijke woorden als ‘duurzame inzetbaarheid’? Dan is het symposium ‘Druk met Werkgeluk’ iets voor jou.

In een collegetour-setting hoort dagvoorzitter Gijs Nillessen sprekers als Gerard Kemkers, Ronald Smit, Mark Vletter en Peter Essens uit over dingen als alternatieve organisatievormen, werkgeluk, inzetbaarheid en de onmisbare tools veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Want wat werkt nu écht en wat niet? Is werkgeluk iets waar je als werkgever naar moet streven? Of zijn er andere elementen die een rol spelen?

Meld je aan
Het symposium vindt plaats op 21 september van 12:30 tot 18:00 uur in de Mediacentrale in Groningen. De entreeprijs bedraagt €121,-. Aanmelden kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-druk-met-werkgeluk-34539770383.

symPOsium Druk met Werkgeluk - Ronald Smits

symPOsium Druk met Werkgeluk - Ronald Smits