‘Waterstof, de toekomst van het Noorden?’- ondernemersavond 4 april › City of Talent

‘Waterstof, de toekomst van het Noorden?’- ondernemersavond 4 april

‘Waterstof, de toekomst van het Noorden?’- ondernemersavond 4 april

‘Waterstof, de toekomst van het Noorden?’- ondernemersavond 4 april

do, 8 maart 2018

Waterstof als dé brandstof van de toekomst. Maar wat is het precies? Wat kunnen we ermee en hoe ziet die toekomst eruit? Speciaal voor ondernemers organiseert de MKB Ondernemersavond de bijeenkomst ‘Waterstof, de toekomst van het Noorden?’ op 4 april in de Hanzeplaza in Groningen. Eén van de sprekers is Ad van Wijk, duurzame energieondernemer en deeltijd Professor Future Energy Systems aan de TU Delft.

Waterstof als dé brandstof van de toekomst. Het wordt steeds vaker genoemd, maar waar is die uitspraak precies op gebaseerd? Is het wel zoveel beter dan fossiele brandstoffen? Wat zijn de verschillen en hoe ziet de toekomst eruit met waterstofgas? En ook niet onbelangrijk: wat kun je als ondernemer met waterstof? En waarom is het interessant voor het Noorden?

Sprekers
Allemaal vragen waar Ad van Wijk, duurzame energieondernemer en deeltijd Professor Future Energy Systems aan de TU Delft, je graag voor meeneemt in de wereld van de waterstofeconomie. Hij ziet een belangrijke rol voor de provincie Groningen bij het uitrollen van de waterstofeconomie. Ook zullen de twee noordelijke ondernemingen Resota (Drentse onderneming 2017) en Holthausen (Groningse Hesla) het podium betreden. Zij hebben waterstofgas  toegepast in hun onderneming en vertellen meer over de successen en de groei die zij hebben gerealiseerd met deze alternatieve vorm van brandstof.

Aanmelden
Interesse? Aanmelden kan hier >>