Top Dutch Talent start op 5 maart @ airport Eelde › City of Talent

Top Dutch Talent start op 5 maart @ airport Eelde

Top Dutch Talent start op 5 maart @ airport Eelde

Top Dutch Talent start op 5 maart @ airport Eelde

do, 22 februari 2018

Top Dutch Talent, hét talent-project van en voor Noord-Nederland, start op 5 maart officieel met een bijeenkomst. Ondernemers zijn welkom. “Onder de nieuwe titel Top Dutch Talent (voorheen Make it in the North) gaan we een platform bouwen voor talent en bedrijven in de Top Dutch-regio! Zorg dat je erbij bent, geef je op door een mail te sturen naar events@iwcn.nl”, aldus de organisatie.

Waarom Top Dutch Talent?
(Internationaal) talent en bedrijven kunnen elkaar niet goed vinden in de Top Dutch-regio. Hierdoor verdwijnt veel talent naar andere regio’s en trekken we niet voldoende talent aan voor innovatieve bedrijven. Top Dutch Talent wil de verbinding maken en gaan voor een braingain.

Talentenplatform
Top Dutch wil een platform waar (internationaal) talent en bedrijven elkaar vinden in de Top Dutch-regio. Dit platform heeft internationale bedrijven in beeld, inzicht in alle kennisprojecten (triple helix), communiceert carrièrekansen en events, heeft een internationaal nieuwsplatform én een Top Dutch job-portal. Nieuwsgierig? Laat je inspireren op 5 maart, geef aan wat het platform jou en/of jouw organisatie moet opleveren en wat jij kunt betekenen voor Top Dutch Talent.

Hoe?
Hoe kunnen we Top Dutch Talent samen tot een succes maken? Dat is de vraag. In een actieve werksessie gaan we met een constructieve en kritische blik aan de slag met de verschillende platform-onderdelen. Ook presenteren we de eerste producten!

Tijd, locatie en aanmelden
Datum: maandag 5 maart 2018, 16.00 – 19.00 uur. Plaats: Groningen Airport Eelde, Machlaan 14A, 9761 TK Eelde. Aanmelden kan door een mail te sturen naar de organisatie (events@iwcn.nl).

Beeld: Topdutch.com