Tof! Deze city-map met duurzame Groningse hotspots › City of Talent

Tof! Deze city-map met duurzame Groningse hotspots

Tof! Deze city-map met duurzame Groningse hotspots

Tof! Deze city-map met duurzame Groningse hotspots

di, 9 januari 2018

Meer dan 60 duurzame Groningse hotspots staan er op de kaart: van shops en eettentjes, tot plekken waar je duurzame producten kunt kopen. De kaart is gemaakt door Green Office van de Rijksuniversiteit Groningen en wil hiermee duurzaamheid in de stad letterlijk op de kaart zetten.

De RUG Green Office is hét platform binnen de Rijksuniversiteit Groningen dat duurzaamheid als een vanzelfsprekend onderdeel van de universiteit wil maken. Het organiseert en coördineert projecten op het gebied van duurzaamheid en informeert studenten en medewerkers om duurzamer te leven.

De kaart
Op de plattegrond vind je alle duurzame winkels, restaurants en groene initiatieven in de stad Groningen. Met de kaart wil de RUG aan studenten en medewerkers, maar ook aan Stadjers laten zien waar je terecht kunt voor duurzame producten, biologisch eten en groene initiatieven. De kaart is samengesteld door studenten en is in het Engels, zodat ook internationals de locaties kunnen vinden.

Gratis af te halen
De kaart is vanaf 19 december 2017 gratis af te halen (zo lang de voorraad strekt) in het Green Office kantoor in de Oude Kijk in ‘t Jatstraat 39: elke werkdag tussen 13:00 en 17:00 uur.

Meer info over de Green Office vind je hier.