TanQYou wint Jonge Ondernemersprijs! › City of Talent

TanQYou wint Jonge Ondernemersprijs!

TanQYou wint Jonge Ondernemersprijs!

TanQYou wint Jonge Ondernemersprijs!

vr, 19 oktober 2018

Het was een moordende concurrentiestrijd, maar met een terechte winnaar. De tankstationformule TanQyou sleepte donderdag 18 oktober in MartiniPlaza de Jonge Ondernemersprijs (JOP) in de wacht. Onze felicitaties aan directeur Jan Harmen Akkerman die de prijs in ontvangst mocht nemen!

Akkerman moest het in de finale afleggen tegen de andere finalisten Bouke Majoor (Conversies.nl) en Gijs Kingma (Grenzelooswerk B.V.). Maar het was TanQyou, een nieuwe tankstationformule voor onbemand tanken, dat uiteindelijk won.

Bij de tankformulie TanQyou wordt onbemand tanken leuker én persoonlijker. Het draait namelijk allemaal om digitale innovatie, geïntegreerd in iedere pomp en met een touchscreen te bedienen. Het werkt heel simpel: online meld je je aan, maakt een account en op het moment dat je gaat tanken, wordt je herkend en zelfs begroet bij je voornaam. Bovendien worden alle transacties automatisch opgeslagen en telt iedere liter die je tankt mee als lot voor periodieke prijzen.

In nog geen drie jaar waarin het bedrijf bestaat, heeft het al achttien locaties (zie https://www.tanqyou.com/locaties/). De startup is bezig met het uitbreiden van het account met nieuwe functies. Van een Parkeerapp (TanQyou Park) tot een accessoiresshop en een shared cars concept.