Symposium Sociaal Ondernemen – 12 mei @ Groningen

Symposium Sociaal Ondernemen – 12 mei @ Groningen

Symposium Sociaal Ondernemen – 12 mei @ Groningen

ma, 8 mei 2017

Ben jij startend ondernemer, student of een ervaren (sociale) ondernemer? Kom dan naar het Symposium Sociaal Ondernemerschap vrijdag 12 mei in het Van Swinderen Huys.

Enactus organiseert het symposium. Leer van inspirerende sprekers die betrokken zijn op het gebied van sociaal ondernemen, zowel in grote bedrijven als in start-ups. Ook kun je deelnemen aan een interactieve workshop. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel en er is alle tijd om ervaringen en kennis rond sociaal ondernemen uit te wisselen.

Met als sprekers:

Anna van Nunen (Innofest) – vertelt over festivals als ideale living lab. Met duizenden mensen is de dé beheersbare (en meetbare) omgeving om te experimenteren. Anna vertelt over haar ervaringen met het opzetten van haar eigen sociale onderneming.

Jaap de Vries – die met zijn bedrijf DZyzzion bedrijven en organisaties helpt om duurzaamheid in de praktijk te brengen.

KMPG Corporate Responsibility Team – Frank Keuzenkamp en Klaas Zwaagman geven toelichting op het Corporate Responsibility beleid van deze multinational.

Edward Doorten – Edward opende als voorloper in groen ondernemerschap in 2013 het allereerste volledig duurzame taknstation in Europa: Green Planet. Vol passie vertelt hij hierover.

 

Waar: Van Swinderen Huys Groningen
Wanneer: vrijdag 12 mei, 16:00-21:00 uur
Toegang: gratis en de catering wordt verzorgd
Aanmelden en meer info over de sprekers en de workshops kan hier