Sport050.nl - speciaal voor sportieve Stadjers › City of Talent

Sport050.nl - speciaal voor sportieve Stadjers

Sport050.nl - speciaal voor sportieve Stadjers

Sport050.nl - speciaal voor sportieve Stadjers

di, 19 juni 2018

Ken je Sport050.nl al? Dit is hét online platform voor sportieve Stadjers. De gemeente Groningen wil hiermee alle Stadjers enthousiast krijgen om meer te sporten en bewegen.

Je wilt lekker sporten, alleen waar kun je terecht? Welke sporten zijn er eigenlijk allemaal in Groningen? En waar is er een overzicht met álle sportevenementen in de buurt? Dat en nog veel meer vind je nu allemaal overzichtelijk op Sport050.nl. Op de website zie je eigenlijk alles wat met het sportaanbod in ‘Stad’ te maken heeft. Van openbare sportlocaties tot informatie over projecten, sportevenementen en zelfs welke opleidingen rond sport er in Groningen zijn. Ook is er een handig overzicht van de sportclubs, sportinitiatieven en hebben ook nieuwbouw en diverse financieringsregelingen een plek gekregen op de site.

Ook vind je op de website projecten als de Rookvrije Generatie, Healthy Ageing en verenigingsondersteuning. En natuurlijk lees je alles over het laatste sportnieuws en is er een evenementenkalender. Voor verenigingen, clubs en andere sportaanbieders is er een mogelijkheid om een eigen profielpagina aan te maken. Hier kun je activiteiten promoten.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral even op https://sport050.nl/