Speciale ondernemersavond in DOT Groningen – 12 oktober › City of Talent

Speciale ondernemersavond in DOT Groningen – 12 oktober

Speciale ondernemersavond in DOT Groningen – 12 oktober

Speciale ondernemersavond in DOT Groningen – 12 oktober

di, 10 oktober 2017

Donderdag 12 oktober is er in het DOT in Groningen een bijzondere bijeenkomst voor alle Groningse ondernemers over het thema ‘creativiteit en innovatie in ondernemingen’. De avond is georganiseerd door ondernemersvereniging VBZO, samen met de RUG.

Wat is het nut van innoveren? Hoe breng je bewust creativiteit in je organisatie? En hoe bepaal je wat je moet innoveren binnen je bedrijf? Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens de bijzondere bijeenkomst in het DOT. Samen met alle bezoekers, de Rijksuniversiteit Groningen, Bureau Bries en Stef van der Ziel (ondernemer en eigenaar van de internationale streaming mediabedrijven Jet-Stream en StreamZilla) willen de organisatoren alle vragen beantwoorden.

De avond is voor alle ondernemers die willen innoveren en de organisatie nodigt ze dan ook van harte uit om op donderdag 12 oktober naar de inspirerende sessie te komen.

 

Het aantal plaatsen is beperkt, dus geef je snel op via deze link! <link: http://www.vbzo.nl/nl/ledenbijeenkomsten/register/94 >

Het uitgebreide programma vind je hier: http://www.vbzo.nl/nl/laatste-nieuws/detail/172/uitnodiging-vbzo-academy-innovatie-en-creativiteit-op-12-oktober-