PLAYGROUND: Virtual Reality #5 | WO 10 + DO 11 MEI

PLAYGROUND: Virtual Reality #5 | WO 10 + DO 11 MEI

PLAYGROUND: Virtual Reality #5 | WO 10 + DO 11 MEI

ma, 8 mei 2017

Aanstaande woensdag en donderdag (10 en 11 mei) is het weer zover: het Groninger Forum organiseert voor de vijfde keer PLAYGROUND! PLAYGROUND gaat over de allernieuwste technologische ontwikkelingen en heeft deze keer als thema Virtual Reality. De vetste installaties en games.

Zaal 2 staat vol met de vetste, nieuwste en coolste VR-installaties en -games. Met Para Parachute (winnaars van de Bright Awards 2016: 'Beste VR Talent') voor een superrealistische skydive experience. Met Hololems, een van de eerste games met de Hololens. Maar ook met ‘serious’ VR in architectuur (met geurbeleving!) of als meditatietool, te ervaren in de ZenZone. En schieten op hordes losgeslagen aliens. En racen. En in 3D door steden lopen. Dino's vangen. Tot rust komen in de ZenZone. Een anatomische les volgen in 3D. Door een hololens naar lemmings kijken. En nog veel meer! Je vindt alle installaties en games hier op de website

Nieuw: MakerTalks
Nieuw deze editie zijn de Maker Talks op donderdag 11 mei van 16.00 tot 18.00 uur. De makers van verschillende VR-installaties op Playground vertellen je alles over het technische proces en de ontwikkeling van hun installatie. Met o.a. HappyShip en ABT Engineers. Voor dit Engelstalige programma is een apart kaartje nodig.

Locatie: Groninger Forum, Hereplein 73, Groningen

Kaarten / tickets: Kaarten zijn te koop online en aan de kassa van onze locatie aan het Hereplein 73. / Tickets are for sale online and at the register of our location at the Hereplein 73, Groningen.

Meer info en tickets