Philips Innovation Award zoekt jonge ondernemers › City of Talent

Philips Innovation Award zoekt jonge ondernemers

Philips Innovation Award zoekt jonge ondernemers

Philips Innovation Award zoekt jonge ondernemers

do, 17 november 2016

Vanuit Campus Groningen wordt de voorronde voor de Philips Innovation Award (PHIA) georganiseerd. De PHIA is een jaarlijkse nationale wedstrijd voor studentondernemers met een innovatief idee.

De organisatie is op zoek naar studenten of pas afgestudeerden om mee te doen aan de wedstrijd. Naast een landelijk podium zorgt de PHIA ervoor dat deelnemers ondersteuning krijgen in het verder uitwerken van hun idee. De uiteindelijke winnaar wint maar liefst €50.000,-.

PHIA voorronde

Tijdens de voorronde, in de vorm van een seminar op de Zernike Campus, krijgen studenten meer informatie over het PHIA traject, geeft een gerenommeerde ondernemer een presentatie, kunnen ze hun idee inleveren of pitchen. Op basis van de pitches kiest een jury het beste idee uit de voorronde. De beste pitch wint direct een Philips Wake-up Light. Daarna kunnen deelnemers beslissen of ze verder willen gaan in het PHIA traject. De voorronde vindt plaats op 6 december 2016 van 15:00 – 18:00 in de EnergyBarn (Zernikelaan 17).

Registratie

De deadline voor registratie is 29 november. Studenten en jonge ondernemers kunnen zich opgeven door te mailen naar events@zernikecampusgroningen.nl. Meer informatie is te vinden op de website van Zernike Campus.