Save the date: 22 sept PhD Day Groningen › City of Talent

Save the date: 22 sept PhD Day Groningen

Save the date: 22 sept PhD Day Groningen

Save the date: 22 sept PhD Day Groningen

ma, 11 september 2017

Wat ga je na je promotie doen? Weet jij al waar je kunt én wilt werken? Elk jaar komen er honderden PhD’ers naar het PhD carrière-evenement in Groningen. Dit jaar vindt het plaats op 22 september in de Oosterpoort. Met deze keer een wel heel speciale keynote: Nobelprijswinnaar prof. dr. Ben Feringa.

Eén van de grootste carrière-evenementen is terug: de PhD Day in Groningen. Dit jaar is het groter dan ooit met al meer dan 850 deelnemers! Voor alle PhD’s (ook onderzoeksmaster studenten en PostDocs zijn welkom) die hun carrièreperspectief willen verbreden. Het is ook een perfecte gelegenheid om je collega’s te leren kennen!

‘Your talent matters!’ is het thema van dit jaar. Welke andere talenten naast het schrijven van je thesis heb je ontwikkeld tijdens je PhD-traject? Laat je inspireren door bekende sprekers, doe mee aan workshops en (niet onbelangrijk) kom in contact met bedrijven om op de hoogte te blijven van toekomstige baankansen. Aan het eind van de dag is er een feest waar iedereen welkom is!

Tickets boek je hier: https://phd-day.nl/registration/

Let wel op! De inschrijving van de workshops is op 1 september open gegaan. Wees er dus snel bij want vol=vol! Inschrijving sluit maandag 18 September om 12.00

Ook leuk: als actieve deelnemer krijg je 1 ECTS. Voor meer info, check: https://phd-day.nl/

Wanneer:

Vrijdag 22 september 2017

9:00 tot 18:00

Het feest start om 21.30 in Huize Maas.

Waar:

De Oosterpoort

27 Trompsingel

9724 DA Groningen