Ome Ko en Noorderplantsoen meest geliefd onder studenten › City of Talent

Ome Ko en Noorderplantsoen meest geliefd onder studenten

Ome Ko en Noorderplantsoen meest geliefd onder studenten

Ome Ko en Noorderplantsoen meest geliefd onder studenten

di, 10 september 2013

Het feestcafé in de populairste uitgaansstraat in Groningen werd door ruim 70% van de KEI-lopers genoemd. Daarnaast hebben de eerstejaars het Noorderplantsoen massaal ontdekt als hang-out op mooie zomerdagen. Het park aan de rand van het centrum kwam in 64% van de suggesties voor.

Winnaars KEI-challenge
De leukste 3000 minuten Groningen werd samengesteld door KEI-groep 179 met Keimama’s Marije, Marijne en Renske. Renske Buring namens de winnaars: “Wij hadden veruit het leukste KEI-groepje, dus zijn heel blij dat we gewonnen hebben.”

De winnaars krijgen een geheel verzorgde reünie, waarbij ze uiteraard een aantal  van de door henzelf aangegeven locaties bezoeken, zoals Ome Ko, Zeilvereniging Mayday en Puur!

3000minuten.nl
De website www.3000minuten.nl  werd officieel gelanceerd tijdens de KEI-week. Een website waar KEI-lopers, alumni en andere Groningen-liefhebbers inspiratie op kunnen doen voor een weekend in Groningen, maar ook zelf hun favoriete 3000 minuten in kunnen vullen. De website is onderdeel van de kenniscampagne ‘Groningen, City of Talent’ van het Akkoord van Groningen.

Op de hoogte gehouden worden? Volg @CityofTalent op Twitter of Like ons op facebook.com/cityoftalent