NDC mediagroep organiseert Trendship: hét evenement voor de Noordelijke zakenwereldtop › City of Talent

NDC mediagroep organiseert Trendship: hét evenement voor de Noordelijke zakenwereldtop

NDC mediagroep organiseert Trendship: hét evenement voor de Noordelijke zakenwereldtop

NDC mediagroep organiseert Trendship: hét evenement voor de Noordelijke zakenwereldtop

ma, 16 oktober 2017

Op 19 oktober 2017 organiseert de NDC mediagroep het business innovatie event Trendship, hét evenement voor de Noordelijke top van de zakenwereld.

De focus van Trendship 2017 ligt op de nieuwste technologie, digitale trends en business innovatie. Ieder jaar is het evenement tot de laatste 1500ste stoel uitverkocht. De succesformule blijft, alleen deze keer op een andere locatie; namelijk in dé startup-city van Noord-Nederland: Groningen!

Dit zijn de drie keynote-sprekers:

Ben Casnocha, enterpreneur van Silicon Valley en best-selling auteur van ‘The Alliance’. Hij wordt wereldwijd gezien als trendsetter als het gaat om HRM en talentontwikkeling. Samen met LinkedIn-oprichter Reid Hoffman schreef hij de bestseller The Alliance: Managing Talent in the Networked Age, hét raamwerk voor het aantrekken en behouden van talent en ondernemende medewerkers. Ben Casnocha deelt zijn inzichten tijdens zijn keynote en geeft zijn visie op arbeidsrelaties, kortlopende contracten en pleit voor organisaties waarin men elkaar ziet als bondgenoten.

Freek Vermeulen, Associate Professor of Strategy and Enterpreneurship bij London Business School. Wereldwijd wordt hij geroemd om zijn messcherpe analyses en no-nonsense observaties over innovatie, bedrijfsstrategie en ondernemerschap. Tijdens Trendship 2017 houdt Vermeulen een indrukwekkende presentatie over strategische innovatie voor het MKB.

Maurice Conti, designer, futurist en innovator van CIO Eurpa’s eerste moonshot factory Telefónica's Alpha. Zijn overtuiging: “In de toekomst kweken we auto’s.” Want volgens Maurice staan we aan het begin van een nieuw tijdperk: de Augmented Age, waarin mens en robot samenwerken en zo dingen voor elkaar krijgen die ze alleen nooit zouden bereiken. Op Trendship praat hij hierover en zoomt in op innovatie en de laatste technologische trends.

Meer info en ticketverkoop:

https://www.trendship.nl/home

Ticketprijs: € 400,- (excl. BTW)

Datum: 19 oktober 2017

Tijd: 13:00 - 18:00

Locatie: MartiniPlaza, Groningen