Kom naar het Campus Café op DO 15 maart! › City of Talent

Kom naar het Campus Café op DO 15 maart!

Kom naar het Campus Café op DO 15 maart!

Kom naar het Campus Café op DO 15 maart!

vr, 16 februari 2018

Het Campus Café is een informele ontmoeting tussen science en business en deze keer is dat op de Energy Academy Europe. Geniet van een borrel en ontmoet mensen die de Campus maken. Introducés zijn welkom (1 of 2 per persoon). Campus Groningen vertelt ook alles over de ontwikkelingen op de Campus.

Twee keer per jaar organiseert het Campusmanagement het Campus Café, voor alle mensen die op de Campus werken, studeren of er op een andere manier bij betrokken zijn. Deze keer is het thema ‘energie’. De onlangs opgerichte New Energy Coalition zal een inkijkje geven in hun missie en projecten. De New Energy Coalition heeft als doel om de wereld duurzamer en mooier te maken: "Dit gaan wij doen door een wezenlijke bijdrage te leveren aan de energietransitie, zowel op nationaal als internationaal niveau. Om de juiste verbindingen te maken, zijn Stichting Energy Valley, Energy Academy Europe en Energy Delta Institute samen verder gegaan als New Energy Coalition."

Info: Donderdag 15 maart 2018, van 16:00 – 17:30 uur, Energy Academy Europe, Nijenborg 6 Groningen

Programma

16.00 uur       Inloop met koffie/drankje

16.15 uur       Welkomstwoord door Ron van der Weerd, programmamanager Real Estate en Campus ontwikkeling, Hanzehogeschool

16.20 uur       Inhoudelijk deel rondom het thema energie door New Energy Coalition

16.35 uur       Borrel

17.30 uur       Einde programma

Meld je hier aan voor Campus Café  >>