Klaar voor de KEI-week › City of Talent

Klaar voor de KEI-week

di, 9 augustus 2016

De KEI-week staat in het teken van het leren kennen van medestudenten en een juiste start maken van de studietijd. De week is bedoeld voor alle eerstejaarsstudenten van de Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Academie Verloskunde Amsterdam Groningen, Stenden Hogeschool en HBO Nederland. Van maandag 15 t/m vrijdag 19 augustus kunnen nieuwe studenten onder begeleiding van ouderejaars studenten de prachtige studiestad Groningen ontdekken. Van kroegentochten tot hospiteren, van lezingen tot rondleidingen; er is overal aan gedacht. De week wordt afgesloten met een groots eindfeest in MartiniPlaza.

Voor studenten die nog een slaapplek zoeken, zijn er op de website van de KEI-week verschillende tips te lezen. Aankomend studenten kunnen zich inschrijven voor de KEI-week tot 12 augustus. Wanneer studenten alleen naar het eindfeest willen is dit ook mogelijk. Zij kunnen tot 19 augustus een ticket bestellen.

In KEI-magazine dat alle aankomend studenten ontvangen, wordt meer verteld over Groningen en hoe je als student actief wordt. Het magazine is ook online te lezen >>