Kennismaken met young professionals in Uurwerkertje: 12 februari › City of Talent

Kennismaken met young professionals in Uurwerkertje: 12 februari

Kennismaken met young professionals in Uurwerkertje: 12 februari

Kennismaken met young professionals in Uurwerkertje: 12 februari

ma, 12 februari 2018

Wil je kennismaken met een actieve, informele netwerkclub die bestaat uit jonge, enthousiaste en ambitieuze noordelingen? Borrel dan mee op 12 februari in het Uurwerkertje! De Jongeren Commerciele Club Groningen (JCC) organiseert op maandag 12 februari een informele kennismakingsborrel in Het Uurwerkertje voor young professionals (tot 38 jaar) die hun netwerk willen verbreden. 

Maak kennis!
Maak kennis met de JCC en haar leuke programma. Denk hierbij bijvoorbeeld aan interessante lezingen, innovatieve bedrijfsbezoeken, actieve sportactiviteiten, gezellige netwerkborrels. Dit jaar pakt de vereniging extra uit vanwege de viering van het lustrum. Zo is er een groot lustrumfeest en gaat een deel van de leden op reis naar Porto.

De JCC in ’t kort
De JCC is een hechte en actieve netwerkorganisatie voor hoger opgeleide jongeren in de stad en regio Groningen. Het is haar doel om afgestudeerde hoger opgeleiden (HBO en Universiteit) uit de stad en regio Groningen met elkaar en met het bedrijfsleven danwel (semi-)overheden in contact te brengen. Er zijn 250 leden die werken in de advocatuur dan wel notariaat, marketing en reclame, personeel en organisatie, ICT en makelaardij. Er is ook een goede vertegenwoordiging van zelfstandig ondernemers. De gemiddelde leeftijd is 31,5 jaar.

Ben je tussen de 24 en 38 jaar, heb je een HBO- of universitaire opleiding afgerond en wil je kijken of de JCC bij jou past? Meld je dan aan voor deze kennismakingsborrel: NLD@jcc-groningen.nl