Janine Huizeling, gefeliciteerd met de Anner Award 2017! › City of Talent

Janine Huizeling, gefeliciteerd met de Anner Award 2017!

Janine Huizeling, gefeliciteerd met de Anner Award 2017!

Janine Huizeling, gefeliciteerd met de Anner Award 2017!

vr, 19 mei 2017

Janine Huizeling, de beste studentondernemer van Noord-Nederland heeft óók nog de Anner Award 2017 gewonnen. Ze won met haar platform Loved By Pets, waar je veilig een huisdier kunt aanschaffen bij betrouwbare fokkers. Janine heeft een startkapitaal gekregen van €2500,-. De publieksprijs ging naar Harro Boven van Movit Sport en is een VentureClass traject van VentureLab North.

De finale van de Anner Award vond donderdag 18 mei plaats in de Suikerunie. In de finale stonden de drie beste studentondernemers van Noord-Nederland: Harro Boven (Movit Sport), Janine Huizeling (Loved By Pets) en Shair Amiri (AddingHelp). Het was een ware strijd met sterke pitches voor de professionele jury die samen met het publiek pittige vragen stelden aan de finalisten.

De Anner Award is in 2011 opgezet door het netwerk rond Anner van der Mheen. Hij was een ondernemende student aan de Hanzehogeschool en werd onverwacht ziek tijdens zijn stage bij Phillips. Op 8 maart 2011 overleed hij. Anner had een geheel eigen aanpak, durf, een sterke wil om te verbinden, was een doorzetter en heel leergierig. Om deze idealen voort te laten leven, is de speciale Anner Award in het leven geroepen. Partners zijn de Rijksuniversiteit, Gemeente Groningen en de Hanzehogeschool Groningen.