Internet of Things: Als auto’s met stoplichten kunnen praten. › City of Talent

Internet of Things: Als auto’s met stoplichten kunnen praten.

Internet of Things: Als auto’s met stoplichten kunnen praten.

Internet of Things: Als auto’s met stoplichten kunnen praten.

vr, 4 november 2016

De eerste auto’s die de chauffeur helpen op lange saaie stukken zijn al te koop. Maar wanneer zien we zelfrijdende auto’s in Groningen? Kan de sensortechnologie die daarvoor nodig is ook andere objecten in de openbare ruimte slimmer maken?  Tijdens het Let’s Gro festival (9 - 12 nov. Groningen) word je in moordend tempo bijgepraat over Internet of Things (IoT). Slimme apparaten die met elkaar praten via het internet.

Let’s Gro is een festival over de toekomst van Groningen. Op meerdere locaties vertellen experts over trends en toekomstscenario’s. Op donderdag 10 november kun je in één avond de meest uiteenlopende onderwerpen verkennen tijdens de Let's Gro Digital Evening Show. Van IoT tot privacy. Van Blockchain technologie tot Big Data.

Groningen kent veel actieve start-ups, maar ook Google en IBM hebben hier vestigingen. Tijdens Let’s Gro zitten de fast movers en de grote jongens samen aan tafel om het te hebben over de ontwikkelingen in hun vakgebied die relevant zijn voor alle Groningers.  

Vanaf 19:30 ben je welkom in het Grand Theatre aan de Grote Markt. Toegang is gratis.

Lees meer over het evenement  >>