ICT-loopbaan in Groningen honderd keer beter dan in de Randstad! › City of Talent

ICT-loopbaan in Groningen honderd keer beter dan in de Randstad!

ICT-loopbaan in Groningen honderd keer beter dan in de Randstad!

ICT-loopbaan in Groningen honderd keer beter dan in de Randstad!

ma, 14 mei 2018

Wie een mooie carrière wil in de IT kan honderd keer beter in Groningen terecht dan in de Randstad. Dat zegt Marco de Jong, voorzitter van de Noordelijke Online Ondernemers (NOO). De carrièremogelijkheden zijn hier minstens zo goed, alleen is het leefklimaat hier ‘tig keer beter.’

Met deze uitspraak reageert de Jong aan de Groninger Internet Courant op een betoog van Monsterboard in het Dagblad van het Noorden op woensdag 9 mei. Monsterboard liet in de krant weten dat IT-bedrijven in de Randstad voor talent heel goed in Groningen terecht kunnen.

De Jong: “In Groningen zijn fantástische bedrijven ontstaan de afgelopen decennia. Dus wie hier wil blijven heeft uitdaging genoeg. Ik zou het iedereen trouwens van harte aanbevelen om in Groningen te blijven. Qua woongenot zit je in Groningen honderd keer beter dan in de Randstad. Tenzij je graag in de file zit, natuurlijk!”

Groningen vol ICT-talent
Ook voorzitter van Samenwerking Noord, Fred Hassert, vindt het fantastisch dat Monsterboard laat zien hoeveel talent we hier hebben. “Er bestaat geen ander samenwerkingsverband in Nederland waarbij je je kunt ontwikkelen binnen 60  bedrijven! Dat is toch super, dat hebben ze in de Randstad niet!”