IBM Client Innovation Center wint Groningse diversiteitsprijs › City of Talent

IBM Client Innovation Center wint Groningse diversiteitsprijs

IBM Client Innovation Center wint Groningse diversiteitsprijs

IBM Client Innovation Center wint Groningse diversiteitsprijs

di, 21 november 2017

Het IBM Client Innovation Center heeft de diversiteitsprijs gewonnen voor de aansprekende manier waarop ze personeelsleden met verschillende achtergronden laat kennismaken. Martinizorg werd tweede en de jury besloot Martinizorg te benoemen als runner-up.

De Groningse diversiteitsprijs is een initiatief van de gemeenteraad om zo veel mogelijk organisaties te inspireren om discriminatie op de arbeidsmarkt tegen te gaan. Hiermee wil Groningen de kracht van diversiteit laten zien en werkgevers belonen die zich actief inzetten voor een gelijke behandeling van personeel.

Multiculturele werkomgeving in Groningen
Bij IBM is de voertaal op de werkvloer Engels en hierdoor kunnen meer dan 200 medewerkers met 30 verschillende nationaliteiten toegankelijk met elkaar samenwerken. IBM organiseert ook regelmatig evenementen waarbij medewerkers elkaar kunnen leren kennen. Juist deze multiculturele omgeving biedt de mogelijkheid om wereldbepalende innovaties in Groningen te ontwikkelen.

De prijs
De diversiteitsprijs bestaat uit het diversiteitsbeeld en een geldbedrag van 2.500 euro. Hiermee kan de winnenede organisatie een workshop of uitje aanbieden aan het personeel. Ook mag de winnaar een jaar lang het diversiteitslogo gebruiken.