Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland: 27 september › City of Talent

Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland: 27 september

Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland: 27 september

Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland: 27 september

wo, 13 september 2017

Kennis delen saai? Nee hoor! Dat kan perfect met een biertje in de hand en een swingende beat erbij! Op 27 september is het weer zover: het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland vindt plaats op het Suikerunieterrein.

Eigenlijk is het een congres, maar dan met de sfeer van een muziekfestival. Dit bedachten Rudie Jansman en Kornelis Wetsema (Regio Academy)op Lowlands in 2014. Vorig jaar vond de eerste editie van Het Grootste Kennisfestival van Nederland plaats en dat was een groot succes: het was uitverkocht en er waren zo’n 1500 deelnemers.

Mix van kennis, muziek en lekker eten
Een festival kennen we allemaal: veel muziek met daaromheen allerlei andere dingen. Bij het kennisfestival is dat omgedraaid: een festival met kennis en daaromheen muziek (natuurlijk!) en theater, maar ook vooral lekker eten en drinken.

Het thema van dit jaar is Innovatie: samen op zoek naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen. Met je organisatie klaar zijn voor de toekomst. En dan niet alleen in mooie woorden, maar met de nadruk op ‘hoe’; aan de slag dus!

Sprekers
De eerste namen zijn al bekend: Jan Rotmans, Gerard Kemkers, Jacqueline Jansen, Theo Hendriks, Bram van Houten, Kees Verhaar, Karin Manuel, Kees Klomp, Maarten Ducrot, Gerard Doll, Anne-Roos Bakker, Ad van Wijk, Erik Jan Koedijk en Leonie Bosveld zullen het podium beklimmen. En ook al aardig wat leuke bandjes zoals The Maureens, Simon Keats en Maurice van Hoek zijn al bevestigd. En er komt steeds meer bij. Benieuwd wie er allemaal komen? Houd vooral de website in de gaten. Kaarten zijn daar ook te koop: http://www.hetgrootstekennisfestivalvannoordnederland.nl/tickets/. Wees er wel snel bij, want tickets gaan hard!