Heb jij je al aangemeld voor de Anner Award 2014? › City of Talent

Heb jij je al aangemeld voor de Anner Award 2014?

ma, 16 december 2013

Wanneer jij als studentondernemer de Anner Award binnensleept, ga je er namelijk niet alleen met de eer ervandoor, maar win je daarnaast ook fantastische prijzen, namelijk:

•De Anner Award
•Een cheque ter waarde van €1000,-
•Diverse Premium Cards t.w.v. €6000 van Regus Worldwide
•Media-aandacht
•Een coachingstraject van 5 ervaren ondernemers

De Anner Award is in maart 2011 ingesteld door het netwerk rondom Anner van der Mheen (vrienden, familie, hogeschool en bedrijven). Het doel is studenten/ondernemers aan te moedigen en een succes te maken van hun ideeën. Studie en ondernemerschap kunnen uitstekend samengaan. De energie en 'out of the box'-visie van studenten zijn waardevol voor het bedrijfsleven. En de ondernemerspraktijk brengt de studiestof tot leven en geeft studenten focus en motivatie.

De Award wordt jaarlijks in februari uitgereikt tijdens een groot publieksevenement in Groningen, gevolgd door een netwerkborrel met studenten en ervaren ondernemers. Een maand voor de uitreiking worden de namen van de finalisten in brede kring bekendgemaakt, via de website, de social media, posters en publicaties. Op de avond van de prijsuitreiking bepalen jury én publiek de uiteindelijke winnaar.

Word jij de Noordelijke Studentondernemer van 2014? Meld je dan nu aan voor de Anner Award 2014!