Hannover Messe – ’s werelds grootste techbeurs › City of Talent

Hannover Messe – ’s werelds grootste techbeurs

Hannover Messe – ’s werelds grootste techbeurs

Hannover Messe – ’s werelds grootste techbeurs

ma, 12 maart 2018

Mee op reis naar de grootste techbeurs ter wereld? Meld je dan aan voor de Hannover Messe. Vanuit Groningen wordt een dagexcursie georganiseerd op dinsdag 24 april. Ben je erbij?

Ontdek de allernieuwste trends, interessante innovaties en ga netwerken. Het kan allemaal op één van ’s werelds meest toonaangevende beurzen in de industriële sector: de Hannover Messe. Speciaal voor ondernemers, studenten, docenten en overheden organiseren Bedrijvenvereniging WEST, VBNO, VBZO, Hanzehogeschool Groningen en gemeente Groningen een dagexcursie naar dit gave evenement. 

250.000 bezoekers
Met circa 6.500 internationale exposanten en zo’n 250.000 bezoekers is de Hannover Messe één van de meest toonaangevende industriële beurzen ter wereld. De beurs wordt beschouwd als een belangrijk platform voor veel bedrijven en organisaties. Je kunt je tijdens het bezoek richten op meerdere deelthema's van de Hannover Messe. Zo kun je deelnemen aan een rondleiding langs verschillende hotshots vanuit Noord-Nederland en andere Nederlandse regio's.

Aanmelden en kosten
Je kunt je aanmelden vóór 30 maart 2018 via de website van VBZO. De kosten van de excursie bedragen €30,-. Hierin zijn de kosten inbegrepen voor de busreis, ontbijt in de bus, entreeticket, rondleiding, lunchpakket en diner.

Voorlichting op 5 april
Op 5 april is er een voorlichtingsbijeenkomst over de Hannover Messe in de Energy Barn (op EnTranCe, Zernikelaan 17, 9747 AA). Om 16.00 uur ben je van harte welkom en krijg je uitleg over je beursbezoek. Meld je hier aan >>