Hacking Health Groningen: 19-21 mei 2017 › City of Talent

Hacking Health Groningen: 19-21 mei 2017

Hacking Health Groningen: 19-21 mei 2017

Hacking Health Groningen: 19-21 mei 2017

ma, 1 mei 2017

Heb jij ideeën om de zorg te verbeteren? Of wil je je expertise inzetten om de ideeën van anderen te realiseren? Ben je patiënt, zorgprofessional, designer, ondernemer of programmeur? Doe dan mee op 19 t/m 21 mei aan Hacking Health Groningen! Er zijn nog een paar plekken vrij én je kunt je nog aanmelden voor de eindpresentaties op zondag 21 mei.

In één weekend werk je in een multidisciplinair team slimme ideeën uit tot échte zorgoplossingen. Wil je weten wat andere deelnemers doen? Kijk dan op het Sparkboard van Dutch Hacking Health. In hetzelfde weekend vindt Hacking Health namelijk ook plaats in de UMC’s in Nijmegen, Leiden, Maastricht en Utrecht. Het thema is Healthy Ageing; hoe blijven we gezond in een wereld die daar niet altijd voor gemaakt is? Hoe worden we snel beter als we ziek worden? En hoe leven we zo goed mogelijk, ook als we zien zijn?

Voor wie?
Patiënten/ervaringsdeskundigen, zorgprofessionals/mantelzorgers, creatieven/designers, ondernemers/projectmanagers/consultants en programmeurs/makers/technici. Je schrijft je in als individu en niet als team.

Wanneer?
19 t/m 21 mei 2017 in Universitair Medisch Centrum Groningen. Om precies te zijn, vrijdag 17:30 – 23:30 uur, zaterdag 8:30 – 23:30 uur en zondag 8:30 – 18:00 uur.

Kosten
De deelnamekosten voor het weekend (incl. maaltijden) bedragen €50, Studenten krijgen - op vertoon van studentenpas - 50% korting(promotiecode DHH17STUDENT). UMCG medewerkers kunnen het evenement achteraf declareren via hun persoonlijk budget.

Aanmelden of meer weten?
Neem contact op met Jetse Goris of Monique Taverne.

Email: hackinghealth@wi.umcg.nl

Twitter: HH_Groningen

Facebook: @HackingHealthGroningen


! Omdat het bijna vol zit, kun je je niet meer voor alle ‘rollen’ inschrijven. Er zijn nog wel plekken op de wachtlijst. Lees hierover meer op de website.

Benieuwd hoe het er aan toegaat? Bekijk hier de impressie van vorig jaar.