Groningen Digital Business Centre opent op 3 april › City of Talent

Groningen Digital Business Centre opent op 3 april

Groningen Digital Business Centre opent op 3 april

Groningen Digital Business Centre opent op 3 april

vr, 9 maart 2018

De Zernike Campus krijgt er een gloednieuw kenniscentrum bij: het Groningen Digital Business Centre (GDBC). Op 3 april is de officiële opening.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, hier in Groningen gebeurt het: wetenschap en bedrijfsleven werken samen. Het GBDC is daar hét voorbeeld van; een plek waar innovatie en onderzoek naar digitaal ondernemen een boost krijgen. Om kennis te ontwikkelen en delen. Omdat wetenschap en bedrijfsleven onder één dak samenwerken, moet het GDBC hét wetenschappelijke, digitale broeinest van Groningen worden, waar (young) professionals worden opgeleid en klaargestoomd voor een baan in de digitale sector. Op 3 april opent het centrum officieel zijn deuren.

IT-stad Groningen
Groningen is één van de belangrijkste IT-steden van Nederland. Hier zijn uiteenlopende innovatieve start-ups uitgegroeid tot grote bedrijven. En niet voor niets vestigden internetgiganten Google en IBM zich in Noord-Nederland. Het gevolg? Een dringende vraag naar academisch opgeleide experts op het gebied van digital science en big data. Het Groningen Digital Business Centre wil in die vraag voorzien. Meer weten? We schreven er al eerder over in dit artikel.

Opening 3 april
De opening van het GDBC belooft een inspirerende middag te worden, met interessante en bekende sprekers en voldoende ruimte is voor discussie en interactie. De middag begint om 14.30 en wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Aanmelden
Aanmelden kan via dit online formulier. Wees er snel bij, want voor het middagprogramma is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Het GDBC is opgericht door de Faculteit ‘Economie en Bedrijfskunde' en 'Science en Engineering' van de Rijksuniversiteit Groningen en de Noordelijke Online Ondernemers (NOO). Het GDBC wordt gesteund door Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Meer weten? Kijk dan op de site van het GDBC