Gratis college ‘Future of Technology’ voor professionals, werkzoekenden en studenten › City of Talent

Gratis college ‘Future of Technology’ voor professionals, werkzoekenden en studenten

Gratis college ‘Future of Technology’ voor professionals, werkzoekenden en studenten

Gratis college ‘Future of Technology’ voor professionals, werkzoekenden en studenten

ma, 5 februari 2018

Wat is de rol van technologie in de toekomst en welke invloed heeft dit op ons dagelijkse leven? Daarover vertelt Ilja Plutschouw, docent Communication & Multimedia Design (CMD) en onderzoeker bij het lectoraat User-Centered Design, alles over in zijn college op 20 februari. Het college is voor  professionals, werkzoekenden en studenten en wordt georganiseerd door IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van Hanzehogeschool Groningen, IT Academy colleges: Future of Technology.

Technologie; we kunnen bijna niet meer zonder. En het wordt steeds belangrijker. Ilja Plutschouw vertelt tijdens zijn college over alles wat er speelt op dit gebied en wat eraan zit te komen. Denk aan: robots in een magazijn en de mogelijkheden van Augumented Reality (AR). Het wordt een interactief college over de impact, de voordelen en problemen van bepaalde technologie. Onderwerpen zoals Artificial Intelligence, Natural User Interfaces, Virtual Reality en AR zullen de revue passeren. Gedurende de netwerkborrel vindt er een demonstratie plaats van beschikbare technologie.

Over Ilja Plutschouw, MSc:

Ilja volgde de opleiding Computer Software Engineering aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden en behaalde daarna zijn Master’s Degree in Computer Science aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Na zijn studie werkte hij acht jaar in de game development, bij Traingle Studios, Team 6 Games en Grendel Games. In deze periode heeft hij ongeveer vijftien games uitgebracht. Sinds 2014 werkt hij bij de Hanzehogeschool Groningen als docent Game Design & Development bij CMD en sinds een jaar coördinator van de minor Future of Technology & Society.
 

Praktische informatie

Datum: 20 feb

Locatie: Het Kasteel, Melkweg 1 Groningen

Tijd 14:30 - 17:30 uur

Prijs: Gratis

Programma 20 februari

14.30 – 15.00 uur           Inloop met koffie en thee

15.00 – 15.10 uur           Opening door IT Academy Noord-Nederland

15.10 – 17.00 uur           College Ilja Plutschouw

17.00 – 17.30 uur           Afsluiting & netwerken