EnergieFlex en enie.nl gaan samen voor zonne-energie › City of Talent

EnergieFlex en enie.nl gaan samen voor zonne-energie

EnergieFlex en enie.nl gaan samen voor zonne-energie

EnergieFlex en enie.nl gaan samen voor zonne-energie

ma, 12 juni 2017

Energieleverancier EnergieFlex en de Groningse energieleverancier van zonne-energie enie.nl gaan samenwerken. Vrijdag 16 juni start hun landelijke campagne voor zonne-energie.

Hoe het werkt? Het idee is dat je zonder investering zonnepanelen op je dak kunt laten plaatsen en je betaalt de investering terug uit de gerealiseerde opbrengst. “Zo kan  iedereen, met grote of kleine portemonnee, gebruik maken van duurzame energie en een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst’, aldus Jaap Bakker, directeur van EnergieFlex.

Enie.nl heeft de afgelopen periode een uniek concept ontwikkeld op de energiemarkt. Directeur van enie.nl legt uit: “Zonne-energie heeft enorm veel voordelen én is inmiddels al goedkoper dan grijze stroom. Echter in Nederland heeft niet iedereen de mogelijkheid om de investering van 4 à 5 duizend euro zelf te betalen. Om die reden bieden wij zonne-energie per opgewekte kWh aan. Samen met EnergieFlex kijken we wat iemand aan energie nodig heeft en dit wekken we met zonne-energie op het dak van de klant op. Je betaalt uiteindelijk alleen voor de opgewekte kWh. Zo maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk.”

Energie en Groningen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In Groningen wordt dagelijks hard gewerkt aan de verduurzaming van de samenleving en de vervanging van fossiele brandstoffen door hernieuwbare energie. Veel ontwikkelingen op dit gebied komen direct voort uit de lange traditie op het gebied van energieproductie, -distributie en -transport. Meer nieuws lees je hier