Dit zijn ze: de 8 halve finalisten van JOP 2018! › City of Talent

Dit zijn ze: de 8 halve finalisten van JOP 2018!

Dit zijn ze: de 8 halve finalisten van JOP 2018!

Dit zijn ze: de 8 halve finalisten van JOP 2018!

di, 8 mei 2018

De acht halve finalisten voor de Jonge Ondernemersprijs (JOP) en Noordelijke Innovatie Award (NIA) zijn bekend! Na een moeilijk juryberaad zijn dit ze:

1. Bouke Majoor (Conversies.nl)
2. Michiel Casteleijn (EQP Solutions)
3. Jan-Harmen Akkerman (TanQyou Holding BV)
4. Ramon Zeilstra (De Kisten Koning)
5. Gijs Kingma (Grenzelooswerk B.V.)
6. Evelien Bouma (De Goede Gastvrouw)
7. Marro Mijnans (Envitron)
8. Jan Brolsma (Elfskot SCM B.V.)
(volgorde van namen is random)

Alle acht pitchen straks hun ondernemersverhaal op video. Op vrijdag 8 juni vertrekken zij vervolgens samen op de bekende bustour. Eén dag vol verrassingen, volledig in het teken van jong en innovatief ondernemerschap door de drie Noordelijke provinciën. Deze dag wordt in stijl afgesloten in de Shark Tank. Hier komt elke halve finalist het zeskoppige jurypanel onder ogen. Het uitgekozen moment voor een kennismaking, korte pitch en de nodige kritische vragen.

Waarom de Jonge Ondernemersprijs en de Noordelijke Innovatie Award?   
Ondernemerschap is de katalysator van elke samenleving. En juist in deze tijd zijn jonge ondernemers meer dan ooit van groot belang, zo schrijft de organisatie op de website. Waarom? Zij snappen wat er nodig is en vanuit hun creativiteit en innovatiekracht realiseren zij blijvende verdienmodellen die economische groei en werkgelegenheid met zich meebrengen. JOP biedt een podium aan deze jonge, succesvolle ondernemers. Meer weten? Kijk op website >>