Dit zijn de 10 genomineerden voor de Groninger Ondernemingsprijs 2018 › City of Talent

Dit zijn de 10 genomineerden voor de Groninger Ondernemingsprijs 2018

Dit zijn de 10 genomineerden voor de Groninger Ondernemingsprijs 2018

Dit zijn de 10 genomineerden voor de Groninger Ondernemingsprijs 2018

ma, 25 juni 2018

Ze zijn bekend: de tien genomineerden van de Groninger Ondernemingsprijs van 2018. En dit zijn ze (in alfabetische volgorde):

Bano (Groningen), Borgesius (Stadskanaal), Effektief Groep (Groningen), FritsJurgens (Kolham), HempFlax (Oude Pekela), Hibex (Groningen), Koopman Logistics (Zuidhorn), Koninklijke Oosterhof Holman (Grijpskerk), Roossien (Groningen) en Vandinter Semo (Scheemda).

“Het is een prachtige lijst, met zeer uiteenlopende bedrijven!”, aldus juryvoorzitter en gedeputeerde Economische Zaken van de provincie Groningen Patrick Brouns. “Ik vind het mooi om te zien, dat we weer een mix hebben uit Stad én Ommeland: ambachtelijke bedrijven, technische maakindustrie, bedrijven die actief zijn in diverse maatschappelijk relevante sectoren en familiebedrijven. Het laat zien hoe veelzijdig en sterk de regionale economie in Groningen is. De eerste selectie is nu gemaakt. Op naar de pitches, de bedrijfsbezoeken en uiteindelijk natuurlijk de finale!”

Pitches
Deze zomer worden de tien ondernemingen geïnterviewd door specialisten van De Haan Advocaten & Notarissen, BDO Accountants & Adviseurs en Rabobank Stad en Midden Groningen. Hiervan wordt een rapportage opgesteld en hieruit zal de jury drie finalisten voorselecteren. Deze Top 3 kan nog veranderen! Hoe? Door de beslissende pitchpresentaties die de tien bedrijven geven tijdens de Nominatiebijeenkomst op donderdag 27 september bij Noorderpoort Stadskanaal. Daar maakt de jury uiteindelijk de drie finalisten bekend. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Finale-avond in MartiniPlaza Groningen, op donderdag 29 november.

Kijk ook op: http://groningerondernemingsprijs.nl/