Campus Trail: uniek parcours dwars door Zernike Campus › City of Talent

Campus Trail: uniek parcours dwars door Zernike Campus

Campus Trail: uniek parcours dwars door Zernike Campus

Campus Trail: uniek parcours dwars door Zernike Campus

ma, 17 juli 2017

Heb je altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter al die deuren op Zernike Campus Groningen? Schrijf je dan meteen in voor de Campus Trail op vrijdag 15 september 2017. Samen met collega’s, studiegenoten, campusbewoners, vrienden en familie loop je niet alleen door de straten en parken, maar ook dwars door de gebouwen op de Zernike Campus.

Op 15 september 2017 starten de eerste deelnemers om 14:00 uur vanaf het ACLO Sportcentrum. Het uitdagende parcours van in totaal 6,5 km volgt vanaf daar zijn weg dwars door verschillende gebouwen. Natuurlijk zoveel mogelijk op plekken waar je anders nooit komt. De finish is evenals de startlocatie bij het ACLO Sportcentrum waar deelnemers na afloop van het evenement een medaille in ontvangst mogen nemen.

“Een actief evenement op de Campus waarmee ‘Healthy Ageing’ zichtbaar wordt was lange tijd een wens van Lode Holding. Wij geloven dat beweging cruciaal is voor gezondheid, functioneren en presteren. Onze business is gericht op het betrouwbaar meten en monitoren van bewegen en prestatievermogen. We vinden het geweldig dat dit evenement op ons eigen terrein plaats zal vinden en laten graag zien wat we in huis hebben.” aldus Johannes Wolters, directeur van Lode Holding.

Inschrijven
Inschrijven kan hier. Wees er snel bij, want voor deze eerste editie worden maximaal 1.000 deelnemers toegelaten. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting. Volg het evenement op Facebook voor actuele informatie over het parcours.

De initiatiefnemers van de Campus Trail zijn: Campus Groningen, het Sportcentrum, ACLO, Lode Holding en Bedrijvenvereniging WEST.