Campus Groningen zoekt startende (student)ondernemers › City of Talent

Campus Groningen zoekt startende (student)ondernemers

Campus Groningen zoekt startende (student)ondernemers

Campus Groningen zoekt startende (student)ondernemers

di, 7 november 2017

Ben je een startende (student)ondernemer uit Noord-Nederland én wil je €50.000,- winnen met een landelijk podium? Wacht dan niet langer! En kom naar de Noordelijke Philips Innovation Award Seminar op de Zernike Campus Groningen.

De Philips  Innovation Award (PHIA) wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste studentondernemer (MBO, HBO en WO) of jong ondernemer. Dit jaar organiseert Campus Groningen de noordelijke voorronde in de vorm van een seminar op de Zernike Campus. Wat je krijgt? Tijdens het PHIA-traject krijg je ondersteuning in het verder uitwerken van je innovatieve idee. En de winnaar? Die ontvangt maar liefst €50.000,-!

Dus, ben jij een student- of jong ondernemer met een innovatief idee? Kom dan naar de seminar op de Campus op 29 november van 15:00-17:30 in Startup City. Dit is een toffe plek vol ondernemerschap en er is alle ruimte voor innovaties en verrassende initiatieven. De seminar is de voorronde van de PHIA en hier kun je je laten inspireren door een gerenommeerde ondernemer, je krijgt meer info over het hele PHIA-traject, je kunt je idee inleveren én pitchen. Kortom, dé kans om te checken of je idee kans van slagen heeft en natuurlijk om het onder de aandacht van de PHIA te brengen en je netwerk uit te breiden.

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via https://campus.groningen.nl/events/PHIA-seminar.

 

WO, 29 NOVEMBER 2017

15:00 UUR TOT 17:30 UUR

Startup City, Kadijk 2, Groningen