Businessfestival @ The Big Building › City of Talent

Businessfestival @ The Big Building

Businessfestival @ The Big Building

Businessfestival @ The Big Building

ma, 9 oktober 2017

De Jongeren Commerciële Club (JCC) en The Big Building (TBB) organiseren op vrijdag 13 oktober het JCC Meets TBB Business Festival. Het doel? Leden van alle netwerkclubs en ondernemende communities met elkaar in contact te brengen om zo samen aan één groot Groningen netwerk te bouwen.

Groningen zit vol met inspirerende communities; groepen ondernemende, creatieve en nieuwsgierige mensen meet vaak tenminste één gemene deler. En juist die gemeenschappelijke deler zorgt voor waardevolle verbindingen. Aldus de JCC. Daarom organiseren de JCC en The Big Building het JCC Meets TBB Business Festival! Het evenement staat helemaal in het teken van ontmoetingen, netwerken 2.0 en samenwerken.

Wat er allemaal te doen is? Er is een vrijdagmiddagborrel, workshops, een DJ, wijnproeverij, een Big Playground met onder andere pingpong, VR-ervaringen en een goede hap eten.

Naast de JCC en TBB komen ook het Launch Café Indietopia, De Pijp, Founded in Groningen, Backbone050, Groningen Broedt en Startupcity  naar het festival.

Voel jij je onderdeel van Groningen als community? Kom dan vooral langs! Je hoeft geen lid te zijn van een van de netwerkclubs. Meld je aan via Meetup (link https://www.meetup.com/nl-NL/JCC-Meets-The-Big-Building/ ). Entree is slechts 15 euro (cash of pin aan de deur).