Beurs voor ondernemende vrouwen in Groningen › City of Talent

Beurs voor ondernemende vrouwen in Groningen

Beurs voor ondernemende vrouwen in Groningen

Beurs voor ondernemende vrouwen in Groningen

wo, 21 februari 2018

De eerste editie was een succes, daarom organiseert het magazine VrouwenVisie voor de tweede keer een beurs voor ondernemende vrouwen op woensdag 30 mei 2018. VrouwenVisie is een glossy voor ondernemende vrouwen.

De VrouwenVisie Beurs is speciaal voor ondernemende vrouwen in Noord-Nederland, om elkaar te ontmoeten, krachten te bundelen, te inspireren en om van elkaar te leren. De beurs vindt plaats in Van Der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk Borchsingel 53 (bereikbaar via de A7 / Afslag Hoogkerk). Het thema van deze beurs is “Een andere kijk op ondernemen!”

Themacafés
Naast de stands worden er in de wandelgangen Themacafés ingericht. Hier kunnen lezingen, presentaties of workshops gegeven worden. Elk themacafé duurt ongeveer 30 minuten. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! Wil je graag een themacafé organiseren, geef dit dan aan bij je aanmelding.

Bezoekers en bereikbaarheid
Alle bezoekers, zakelijk of privé, hebben gratis toegang tot de VrouwenVisie Beurs. Van Der Valk Hoogkerk-Groningen is uitstekend bereikbaar via de A7, afslag Hoogkerk. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Aanmelden als standhouder
Ben jij ook zo’n ondernemende vrouw? Meld je dan direct aan >>