Arjen Lubach opent Promotiedagen 2017 in Martiniplaza › City of Talent

Arjen Lubach opent Promotiedagen 2017 in Martiniplaza

Arjen Lubach opent Promotiedagen 2017 in Martiniplaza

Arjen Lubach opent Promotiedagen 2017 in Martiniplaza

di, 7 november 2017

Arjan Lubach opent op 7 november in Martiniplaza de 31e  Promotiedagen. Scherp en humoristisch behandelt hij dan het thema ‘verandering’, met voorbeelden uit zijn eigen leven.

Op 7 en 8 november zijn er de Promotiedagen, hét promotie- en netwerkevent voor het Noord-Nederlandse bedrijfsleven. Twee dagen lang staat Martiniplaza vol met een programma van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels en meet and greets. Met 25.000 bezoekers en zo’n 600 deelnemende bedrijven is dit hét zakelijke ontmoetingspunt van Noord-Nederland.

Gloednieuwe InnovationDome
Nieuw dit jaar is de InnovationDome die aan de hand van een groot aantal innovatieve thema’s een beeld van Innovatief Noord-Nederland geeft. Thema;s die aan bod komen zijn: Artificial Intelligence, Healthy Ageing, Drones, Serious Gaming, de Kracht van Muziek, 5G, 3D Printing, Waterstof, Privacy en Start-Ups.

Verder is er naast het bomvolle beursprogramma een BusinessWise College met Eric Smit, presentaties van Jarno Duursma en Alex van Ginneken en is er een masterclass van topvlogster Annic van Wonderen.

Meer informatie en kaartverkoop: https://www.promotiedagen.nl/