19 juni: NoorderBaanBattle- de finale!

19 juni: NoorderBaanBattle- de finale!

19 juni: NoorderBaanBattle- de finale!

di, 13 juni 2017

Maandag 19 juni is de finale van de NoorderBaanBattle. Eindelijk is het na weken zover: de zes teams van werkzoekenden uit Groningen en Drenthe mogen zich in het News Café presenteren op het podium. Wie wint? En vinden ze een baan?

Wat als je geen werk kunt vinden? Dan biedt de NoorderBaanBattle je een échte kans op de arbeidsmarkt. NoorderBaanBattle stoomt deelnemers in 16 weken klaar voor deze uitdaging. In teams met ongeveer tien deelnemers en onder leiding van twee coaches leren deelnemers wie ze zijn, wat ze kunnen en willen, hoe ze overkomen en waarin ze zich kunnen verbeteren. Samen wordt er  gewerkt aan zelfvertrouwen en zelfinzicht van de deelnemers. Daarnaast kunnen de deelnemers gebruik maken van sollicitatietrainingen, cv-checks, oefenen aan kwaliteiten en vaardigheden, het uitbreiden van een netwerk en presentatietechnieken in de vorm van een elevator pitch.

Maar het draait natuurlijk ook om de echte battle! Het team dat de meeste leden aan een baan helpt, wint. Daarnaast zijn er verschillende andere prijzen, zoals de publieksprijs, de juryprijs en de exposureprijs. Na de prijsuitreiking is er een borrel.

Adres: News Café, Waagplein 5, 9712 JZ te Groningen

Tijd: 19:30 uur – 22:00 uur