Merk Groningen | Vergroening en digitalisering | City of Talent

Merk Groningen

Merk Groningen

Groningen. Stad en provincie. Bruisend en uitnodigend. Barstensvol jong talent. Hier vind je een pioniersmentaliteit, uitstekende connecties en de nieuwste kennis over de uitdagingen van de 21ste eeuw waarbij vergroening en digitalisering een sleutelrol spelen. Groningen is een regio waar we samenwerken. Waar groei is. Hier hebben we alles in huis om te bouwen aan de groene en gezonde wereld van morgen.

Ingrediënten om het verhaal te vertellen

Het is van belang dat we het verhaal van Groningen zo duidelijk mogelijk vertellen, op zo veel mogelijk plekken, met zoveel mogelijk verschillende mensen. Bewoners, ondernemers, start-ups, scale-ups, bestuurders, platformen, instellingen, wetenschappers. Met zoveel mogelijk communicatiemiddelen: presentaties, bidbooks, handelsmissies, filmpjes, persreizen.

Om zeker te zijn dat iedereen de juiste tools in handen heeft om het verhaal van Groningen door te vertellen, is dit de verzamelplek waar je alle relevante content kunt vinden. Om zelf te kunnen onderbouwen, illustreren, onderstrepen, werven, enthousiasmeren en ja, misschien zelfs ook een beetje te kunnen opscheppen. Wist je bijvoorbeeld dat we voorop lopen in de waterstofrevolutie? Dat we net de grootste blockchain hackathon ter wereld hebben georganiseerd? Dat we de eerste regio zijn die 5G groots uitrolt in landelijk gebied? Dat Google hier zijn eerste 100% groene datacenter opende? En dat het werkgelegenheidspercentage hier twee keer zo snel groeit als in de rest van Nederland? Lees verder

Filmmateriaal op YouTube

Groningen, space to create the future

Groningen, space to create the future

5Groningen

5Groningen

Sfeerimpressie

Sfeerimpressie

Economische positionering

Work in progress

De site is nog lang niet compleet. Hij is vol in ontwikkeling, om straks te kunnen voldoen aan alle digitale eisen van deze nieuwe tijd. Mis je iets of heb je zelf iets goeds? Laat het ons weten en stuur een mail.