Talentspot › City of Talent

Talentspot: Chordify + Knetterijs

Talentspot

Geïnspireerd geraakt door alle fantastische acts tijdens ESNS? Kom dan vooral langs de Talentspot! Van donderdag t/m zaterdag staat de Vismarkt namelijk in het teken van muzikaal en artistiek talent. De akkoordherkenningsdienst Chordify en de getalenteerde vormgevers van het Knetterijs collectief slaan de handen ineen op deze Talentspot. En naast geweldige acts als DJ Hagy, Inge van Calker en Pip Blom, krijg je daarnaast zelf ook de kans om je eigen talent te laten zien!

Vismarkt. Do. 12 & vr. 13 16:00 - 22:00, za. 14 14:00 - 19:00.

Speel mee met Chordify

Door alle muziek zelf geïnspireerd geraakt? Chordify helpt je om binnen 15 minuten mee te spelen met alle Eurosonic hits die je maar niet uit je hoofd krijgt. De internationaal succesvolle Groningse startup heeft namelijk een algoritme ontwikkeld die automatisch de akkoorden in muziek herkent en ze neerzet in een handige player. En als je daarna ook nog de behoefte hebt om je muzikale skills direct aan een publiek te laten zien, dan kun je gelijk het open podium oplopen!

Fantastische illustraties van Knetterijs

Knetterijs is een collectief getalenteerde vormgevers, vers afgestudeerd van de Minerva Kunstacademie in Groningen. Tijdens de Eurosonic Noorderslag Talentspot kun je over hun schouders meekijken hoe ze de meest geweldige zeefdrukken en schermen illustreren, terwijl je geniet van alle muzikale acts.