Eurosonic Rockspots › City of Talent

Eurosonic Rockspots

Eurosonic Rockspots

Tijdens Eurosonic Noorderslag vind je verspreid over de stad de Rockspots. Deze Rockspots zijn de plaatsen waar ondernemers speciaal voor muziekliefhebbers iets organiseren ter gelegenheid van Eurosonic Noorderslag. Gebruik de gratis kaart om de Rockspots te bezoeken en haal het maximale uit je Eurosonic Noorderslagweekend.

DOT Dome | Vrydemalaan 2

Datum: Donderdag 18 januari & vrijdag 19 januari vanaf 20:30
Actie: DOT is een ontmoetingsplaats voor iedereen die houdt van lekker eten&drinken, Urban Vintage theater en cultuur. Tijdens Eurosonic Noorderslag vinden er optredens plaats van Fred Well (donderdag) en WWWater (vrijdag)

The Pool /The Student Hotel | Boterdiep 9

Datum: Woensdag 17 januari t/m vrijdag 19 januari vanaf 20:45
Actie: Een mediterraans restaurant voorzien van trendy styling, waar je onder meer terecht kunt voor een creatieve cocktail of een heerlijke tapasmaaltijd. Deze locatie organiseert diverse acties en activiteiten en er is natuurlijk muziek.

Moustache Barbershop| Astraat 3

Datum: Vrijdag 19 januari van 13:00 - 18:00
Actie:  Moustache Barbershop zal worden omgetoverd tot een plek met bier, snacks en muziek van de twee meest charmante DJs van Europa. 

3 Gezusters | Grote Markt 39

Datum: Woensdag 17 t/m zaterdag 20 januari vanaf 19.55 uur
Actie: Deze uitgaansgelegenheid is dankzij haar hoge plafond met spectaculaire kroonluchters en de traditionele vleugel bij uitstek hét grand café van Groningen. De 3 Gezusters draagt dit jaar opnieuw zorg voor de organisatie van Altersonic

Brouwerij Martinus | Kostersgang 32-34

Datum: Woensdag 17 t/m vrijdag 18 vanaf 19:30 & zaterdag 20 vanaf 12:00
Actie: Een familiebedrijf waar je kunt luisteren naar muziek kunt en kunt genieten van heerlijke maaltijden op vrijdagen en zaterdagen. Tijdens Eurosonic Noorderslag is er op deze locatie iedere dag live muziek te horen. 

Link050 | Oude Ebbingestraat 55

Datum: Woensdag 17 t/m zaterdag 20 januari vanaf 18:00
Actie: Omroep Organisatie Groningen (OOG) zendens tijdens Eurosonic Noorderslag vier dagen lang radio en televisie uit vanuit Link 050. Tevens ontvangen de OOG Radio DJ's diverse artiesten in de studio en vinden er op de locatie live optredens plaats van verschillende acts en bands.

Men At Work | Herestraat 76A

Datum: Woensdag 17 januari vanaf 21.45
Actie: Een inspirerende kledingwinkel voor mode- en merkenliefhebbers. In de winkel worden optredens verzorgd door de volgende acts: Launchable Socks, Willie Darktrousers & de Splinters​ en Electropoëzie​

Stads- en Terrascafé Pronk | Vismarkt 56

Datum: Woensdag 17 t/m zaterdag 20 januari van 17.00 tot 22.00
Actie: Dit (eet)café beschikt over een overdekt en verwarmd terras die elke dag geopend is. Tijdens Eurosonic Noorderslag is het Baxbier & Burger time. Geniet van een overheerlijke burger voor maar €16,50!

Wadapartja | Gedempte Zuiderdiep 39-41

Datum: Woensdag 17 t/m zaterdag 20 januari vanaf 9.00 uur
Actie: In dit restaurant kun je genieten van heerlijke lunches, drankjes en diners, maar ook winkelen. Alles wat je in de winkel ziet, is namelijk ook te koop. 

Plato/ CoffeeCompany | Oude Ebbingestraat

Datum: Donderdag 18 januari t/m zaterdag 20 januari vanaf 12:00
Actie: Een muziekwalhalla met een breed assortiment aan platen en cd's in alle genres. Bezoek op donderdag en vrijdag Plato of Coffee Company voor van een selectie Europese artiesten.

De Toeter | Turfsingel 6

Datum: Donderdag 18 t/m zaterdag 20 januari vanaf 20:00
Actie: Dit whisky- en speciaalbiercafé is al meer dan 30 jaar een begrip in Groningen. Tijdens Eurosonic Noorderslag organiseert De Toeter het festival Toetersonic, waarbij je optredens kunt verwachten van onder meer TALA en The Desmonds

Huis de Beurs | Akerkhof 4

Datum: Donderdag 18 januari & vrijdag 19 januari
Actie: Huis de Beurs is een echte ontmoetingsplaat in het hart van Groningen. Tijdens Eurosonic kan je genieten van de authentieke ambiance onder het genot van een drankje of een snelle hap.