Digital X Groningen

Digital X Groningen

Van 19 t/m 29 juni 2017 wordt DIGITAL X GRONINGEN georganiseerd. Een inspirerend evenement waarin alle Groningers kennis kunnen maken met de toekomst, die steeds meer digitaal wordt. Twee weken die bedoeld zijn om de digitale vaardigheden van de Groningers te vergroten, zodat iedereen zijn of haar talent optimaal kan benutten.

Digital X Groningen is een samenwerking tussen Google, gemeente Groningen en Groningen Digital City.

De digitale revolutie is in volle gang. In het onderwijs, op het werk en in het dagelijks leven. Steeds  meer zaken worden digitaal geregeld. Van huiswerk maken tot het inkopen van producten en van solliciteren tot bankieren. En dat zal in de toekomst alleen maar toenemen.

Om de kennis van digitale toepassingen in de pas te laten lopen met het toenemende gebruik ervan, is gericht onderwijs van groot belang. Geen wonder dat veel kennisinstituten uit de stad participeren in DIGITAL X GRONINGEN. Maar ook het bedrijfsleven en de gemeente dragen hun steentje bij. Samen met Google organiseren ze deze verrassende week, waarin elke Groninger zijn digitale vaardigheden kan verbeteren. Voor digibeet en digifreak; er is voor iedereen wat te leren.

Tijdens DIGITAL X GRONINGEN zeggen de Groningers hallo tegen de toekomst. En maken ze uitgebreid kennis met elkaar.

Volg het Facebookevent voor de laatste informatie

De onderstaande evenementen zijn onderdeel van Digital X Groningen: