ZZP Debatavond @ The Rock › City of Talent

ZZP Debatavond @ The Rock

ZZP Debatavond @ The Rock

ZZP Debatavond @ The Rock

ma, 12 november 2018 t/m wo, 7 november 2018
19:00 uur tot 22:00 uur

Op 21 november zijn de gemeenteraadsverkiezingen in Groningen, Haren en ten Boer. Dé kans om invloed te hebben op het ZZP-beleid van de gemeente Groningen. Daarom organiseert ZZP Nederland samen met Ikonderneemhet.nl op 12 november een debatavond rond thema’s voor zelfstandig ondernemers.

Ben je zzp’er in of rond Groningen en wil je invloed hebben op de positie van zzp’ers in het collegeprogramma? Kom dan naar de debatavond op 12 november in The Rock aan de Atoomweg in Groningen. Groningen, Haren en ten Boer kennen samen maar liefst 12.500 zelfstandig ondernemers.

Tijdens de debatavond zijn alle politieke partijen van de -jawel- partij. Dus wie invloed wil uitoefenen, kan dat deze avond doen. Ondernemers kunnen hun mening geven over verschillende onderwerpen. Dat kan door direct met lokale politici te praten aan één van de 6 thematafels. Doel van de avond is dat na afloop aan de partijen suggesties kunnen worden gedaan voor onderwerpen die belangrijk zijn voor de regionale economie. 

Praktische informatie & aanmelden

Datum: 12 nov 2018 
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Adres: The Rock, Atoomweg 6B, Groningen

De avond zal plaatsvinden in The Rock van 19.00 – 22.00 uur. Wil je deelnemen aan het debat en zo invloed hebben op de positie van de zzp’ers in het collegeprogramma? Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 60. Dus meld je snel aan via deze link.