Werkfestival › City of Talent

Werkfestival

Werkfestival

Werkfestival

wo, 31 oktober 2018 t/m do, 27 september 2018
10:00 uur tot 20:00 uur

Op zoek naar werk of toe aan een nieuwe baan? Kom dan op woensdag 31 oktober naar het ‘Werkfestival’ op het Suikerunieterrein in Groningen. Een festival waar werk zoeken (en vinden) geen opgave is, maar een feest. Toegang=gratis!

Werkfestival is absoluut geen standaard banenbeurs met mannen in pakken en saaie folders. Nee, dit is een echt festival. Denk: foodtrucks, live muziek, workshops, entertainment en een programmering rond actueel werkend Noord-Nederland. Kortom, een plek waar het bruist van de energie.

Voor wie?
Het Werkfestival is voor alle inwoners van de provincie Groningen en de kop van Drenthe die op zoek zijn naar werk of zich willen oriënteren op ander werk.

Hoe het werkt?
Het festivalterrein is opgedeeld in beroepenpleinen. Zo blijft het aanbod lekker overzichtelijk. Hier kun je potentiële werkgevers ontmoeten en echt kennis maken met de beroepen zelf. En dat is zeker geen saaie bedoeling! Nee, als bezoeker ga je zelf aan de slag, doe je ervaringen op en ga je op ontdekking. De organisatie verwacht 250 standhouders, dus genoeg keuze om je te oriënteren.

Het Werkfestival is een initiatief van Werk in Zicht, het samenwerkingsverband tussen 24 gemeenten, UWV en SW-bedrijven in de arbeidsmarkt Groningen en Noord Drenthe.

Meer weten of aanmelden? Dat kan hier>>