Road2Export › City of Talent

Road2Export

Road2Export

Road2Export

do, 2 november 2017
14:00 uur tot 17:30 uur

Road2Export: bijeenkomst voor ondernemers met exportambities

Op 2 november houden de Economic Board Groningen en de Kamer van Koophandel een bijeenkomst voor ondernemers die willen exporteren. De Road2Export is er voor ondernemers die zich nog aan het oriënteren zijn, maar ook voor de al actief exporterende ondernemer.

Nederland is klein, maar waarom zou je niet groot denken? Ben je al zover en denk je aan zakendoen over de grens, maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld wetten, regels, talen en cultuurverschillen? Of doe je al zaken en wil je nog meer leren? Kom dan naar de Road2Export op 2 november van 14:00-17:30 uur in Garnwerd.

Ervaringsverhalen
Een goede voorbereiding is noodzakelijk. En export heeft ook effect op het bedrijf en de werknemers. Hoe kun je dit nu beter leren dan van mensen die je voorgingen? Tijdens de bijeenkomst staan ervaringsverhalen van ondernemers daarom centraal. Zo zijn er interactieve rondetafelgesprekken waar alle ruimte is om informatie uit te wisselen. Ondernemers Bert Valkema van Valkema Machinery en René Bolhuis van Horus View and Explore BV zullen er vertellen over hun ervaringen met zakendoen met buitenlandse organisaties.

Ook houdt Hans Nijland, directeur van FC Groningen, een lezing over export met de titel ‘Aan de rand van de afgrond groeien de mooiste bloemen’.

Direct antwoord
Als ondernemer krijg je informatie over hoe buitenlandse markten betreden kunnen worden, met welke financiële aspecten je rekening moet houden en hoe je risico’s (ook financieel) zo klein mogelijk kunt houden. Daarnaast kun je diverse experts 1-op-1 vragen stellen en is er alle ruimte om te netwerken.

Meer over het programma en aanmelden vind je op: https://www.kvk.nl/evenementen/439177/