PLAYGROUND: Health & VR › City of Talent

PLAYGROUND: Health & VR

PLAYGROUND: Health & VR

PLAYGROUND: Health & VR

do, 12 oktober 2017

Playground gaat over de nieuwste technologische ontwikkelingen die invloed hebben op ons leven. Tijdens alweer de zesde editie van dit evenement vragen we ons af welke mogelijkheden virtual reality (VR) biedt binnen de gezondheidszorg. Bijvoorbeeld bij het trainen van medisch specialisten en bij het behandelen van patiënten en ouderen. Op Playground kun je deze mogelijkheden ontdekken én zelf ervaren.

Volg bijvoorbeeld een anatomische les in virtual reality, ga de confrontatie aan met hoogtevrees en ervaar de invloed van een virtuele ervaring op jouw pijngrens. Tussen het uitproberen door kun je in gesprek gaan met de makers en specialisten die betrokken zijn bij de ontwikkeling van deze VR-toepassingen.

+ 15.30 - 18.00 uur & 20.00 - 22.30 uur

+ Groninger Forum, locatie Hereplein 73

+ Entree: € 7,50 / € 6,00 (korting t/m 24 jaar)

+ Programma en kaarten: www.groningerforum.nl/playground

Groninger Forum
Het Groninger Forum is een spectaculair gebouw dat achter de Grote Markt verrijst. Het wordt een ontmoetingsplaats voor nieuwsgierige mensen, vol exposities, films, (literaire) evenementen, talkshows, horeca en het nieuwe Nederlands Stripmuseum. Op de bovenste verdieping komt een skylounge met restaurant, een dakterras met openluchtbioscoop en een fantastisch uitzicht over de stad. Tot de opening in 2019 zijn we actief op verschillende locaties: de bioscoop aan het Hereplein, de bibliotheek aan de Oude Boteringestraat en in de wijken Selwerd, Vinkhuizen, Beijum, Lewenborg, De Wijert en Hoogkerk.

 

GRONINGER FORUM

Bibliotheek: Oude Boteringestraat 18 | 9712 GH Groningen

Film + debat: Hereplein 73 | 9711 GD Groningen

www.groningerforum.nl | @groningerforum | facebook.com/groningerforum