Let's Gro › City of Talent

Let's Gro

Let's Gro

Let's Gro

Let's Gro

do, 2 november 2017 t/m za, 4 november 2017
diverse lokaties

Let’s Gro is een jaarlijks festival over de toekomst van Groningen. Het is een festival vol goede gesprekken, leerzame bijeenkomsten, interactief debat, ongeëvenaarde gastvrijheid, gezelligheid, verwondering en inspiratie. Tijdens Let’s Gro kun je contacten leggen, je met ideeën voeden en je horizon verbreden in de fysieke en digitale wereld.

Groningen laat op een positieve zelfbewuste manier zien dat er in het noorden meer te halen valt dan rust, ruimte en gas. Groningen claimt met recht zijn voortrekkersrol op het gebied van (online) ICT, economie en sociale innovaties. In het hart van Groningen, rondom de Grote Markt, wordt de stad en wereld van morgen ontdekt. De toekomst komt steeds dichterbij.

De eerste namen en onderdelen zijn al bekend. Wat dacht je van één van Nederlands meest beroemde kunstenaars: Claudy Jongstra met haar project Farm of the World. Of Carlo van de Weijer, leidinggevende aan de onderzoekseenheid voor navigatiesystemen bij TomTom en verbonden aan de TU Eindhoven als directeur van het strategische onderzoeksgebied “Smart Mobility”. Meer nieuws lees je hier.