Kerstborrel op de Campus › City of Talent

Kerstborrel op de Campus

Kerstborrel op de Campus

Kerstborrel op de Campus

do, 14 december 2017 t/m di, 14 november 2017
16:00 uur tot 18:00 uur

De tijd van kerstborrels begint weer, met ook dit jaar de speciale Campus Kerstborrel op donderdag 14 december. Iedereen is welkom op de binnenplaats van Start-up City van 16:00-18:00 uur.

Er is ontzettend veel gebeurd op de Campus Groningen afgelopen jaar. Daarom is het de hoogste tijd om deze successen te vieren. En waar kan dat nou beter dan bij de sfeer van knapperend vuur en marshmallows? De locatie is de binnenplaats van Start-up City aan de Kadijk op de Zernike Campus en wordt speciaal aangekleed in het decor van de jaarlijkse kerstborrel. Managing director Campus Groningen Edward van der Meer vertelt alles over de successen en naast het terugblikken kijkt wethouder Joost van Keulen juist vooruit. Wat zijn de ontwikkelingen die op de planning staan voor het nieuwe jaar? Ondertussen kun je je onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijke glühwein warmen bij één van de sfeervolle vuurkorfjes. Uiteraard is er alle ruimte om te netwerken.

Programma

16.00 uur        Inloop met hapje en drankje

16.55 uur        Welkomstwoord door Edward van der Meer, managing director Campus Groningen

17.00 uur        Wethouder Joost van Keulen: successen voor ondernemers en onderzoekers op Campus Groningen en omstreken

17.10 uur        Vervolg kerstborrel

18.00 uur        Einde programma

 

Kom  je ook? Aanmelden (in verband met de catering) kan via: www.campus.groningen.nl