Healthy Ageing Week › City of Talent

Healthy Ageing Week

Healthy Ageing Week

Healthy Ageing Week

Healthy Ageing Week

za, 7 oktober 2017 t/m zo, 15 oktober 2017
diverse locaties

 

 

 

Het aantal ouderen in onze samenleving neemt snel toe. Dat gegeven vraagt om nieuwe, slimme oplossingen, waardoor we de kwaliteit van leven kunnen verbeteren en de maatschappelijke lasten voor de gezondheidszorg kunnen minimaliseren. In Groningen staat de week van 7 t/m 15 oktober volledig in het teken van Healthy Ageing.

Noord-Nederland heeft de kennis, de ervaring en de mensen om voorop te lopen bij innovatie en onderzoek op het gebied van ‘gezond en actief ouder worden’. Het doel van de Healthy Ageing Week is om kennis over ‘gezond en actief ouder worden’ te delen met wetenschappers, journalisten, politici, studenten, bedrijven, zorgprofessionals en burgers.

Het weekprogramma is nog in ontwikkeling en zal plaatsvinden op diverse locaties in de stad Groningen. Alle aspecten van gezond ouder worden komen aan bod. Naast de genoemde evenementen zullen nog diverse andere activiteiten georganiseerd worden, waaronder workshops en exposities. 

De Healthy Ageing Week wordt georganiseerd door het Akkoord van Groningen* in samenwerking met het Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN)

 

Afbeelding van Kees van de Veen